Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

1-3 Valkyriegade
København, 2200
Denmark

Teaching by Peter Hunter and blog in both Danish and English

Bogklub: Doughnut Økonomi

Blog (DK)

Bogklub: Doughnut Økonomi

Peter Hunter

Først det praktiske - datoer:

  • 03.03 - 1. møde (søndag aften kl 1830-21) -> Ha læst første 4 kapitler

  • 24.03 - 2. møde (søndag aften kl 1830-21) -> Ha læst resten af bogen

Vi Tager Økonomien Tilbage (VTØT) er en bogklub arrangeret af Peter Hunter.

bookcover doughnut økonomi kate raworth.jpg

Navnet er taget fra en artikel-serie Informations Dagblad har kørt I efteråret 18' om at give sprog til og relevans i dialog om økonomi for almindelig mennesker.

Bogen hedder DOUGHNUT ØKONOMI af Kate Raworth (UK). Doughnut-modellen går kort sagt ud på at bygge en økonomi OG leve indenfor to grænser, som vi skal snakke nærmere om.

Idéen er at mødes 2 gange, og bearbejde og diskutere ca. 1/2 af bogen ved hvert møde. Ved udeblivelse vil jeg sørge for noget video/lyd/noter af mødet, så man får noget med sig alligevel om den del af bogen. Jeg vil facilitere møderne med målet at komme I dybden med og udvikle sit sprog om emnet - i hyggeligt samvær med andre ligesindede.

KRAV TIL DIG: Du skal købe bogen for at være med I bogklubben (200kr). Nyprisen er 299,95kr, og Informations Forlag tilbyder venligst 20% rabat på bogen ifm. med dette arrangement, og jeg tilbyder yderligere 40kr oven i for at lægge prisen på flotte 200kr. Derudover forventes engagement I rent faktisk at få bogen læst til tiden, så forudsætningerne er I orden. Jeg vil fokusere på at forberede mødernes indhold, og deltagerne står for at have noget lækkert med, fx SNACKS OG VIN. Højest 15 mennesker kan deltage.

Information om bogafhentning vil blive sendt til dig, når du har udfyldt tilmeldingen. Al info om arrangementet bliver igennem en email-gruppe.

KH Peter