Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

1-3 Valkyriegade
København, 2200
Denmark

Teaching by Peter Hunter and blog in both Danish and English

Et Glimt af min Ashtanga Yoga Praksis

Blog (DK)

Et Glimt af min Ashtanga Yoga Praksis

Peter Hunter

Jeg har taget en time-lapse video af min ashtanga-praksis! Den komprimerer halvanden times yoga, hele første serie i Ashtanga, til 3,5 minutter, hvor jeg trækker vejret meget hurtigt. Det er nærmest som om, jeg er en yoga-hamster!

Har du hørt den her teori med, at man har et bestemt antal hjerteslag at gøre godt med i sit liv, før man dør? Det betyder, at hvis man dyrker yoga, og får en lav puls igennem den langsomme, dybe vejrtrækning, så lever man længere, og det betyder også at hyperventilerende yoga-hamstere dør hurtigere, fordi alting går så skide stærkt. Jeg synes det er en uhyggelig tanke, at man har et bestemt antal hjerteslag - jeg tror, at antallet af hjerteslag, som man har tilbage er et begrænset antal, selvfølgelig, men jeg tror, at man igennem fremtidig træning af kroppen og psyken, samt i kraft af sit uforudsigelige kærlighedsliv, sagtens kan forkorte eller forlænge den række af hjerteslag, man har tilbage på et givent tidspunkt. Er det her noget ævl, eller?...

VIDEOEN:

Her er videoen - 10 fps betyder 10 "frames pr. second" og se om du kan gætte, hvor mange gange jeg trækker vejret i løbet af sådan en session: