Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

1-3 Valkyriegade
København, 2200
Denmark

Teaching by Peter Hunter and blog in both Danish and English

Recommendations

Read recommendations of Peter Hunter’s teaching, coaching and therapy

Recommendations

Below you’ll find various recommendations I’ve received from a selection of students and clients. All have been copied here with consent. Oh yeah, AND some of those rare teaching photos I always forget to take…

Physio / Therapy

@mose_ocrathletedk

@mose_ocrathletedk

mose%2Brecommendation.jpg
Untitled picture.png
Man skal ikke lade sig narre af Peters unge alder. Peter har et stort talent og viser et kæmpe engagement i sin behandling. Han lytter meget til sin klients individuelle behov og er opmærksom på kroppens signaler. Jeg giver Peter min varmeste anbefalinger, med risiko for at det kan blive sværere at få en tid hos Peter.
— Jens, HR-chef

Acroyoga

Min kæreste og jeg har fået en times privatundervisning hos Peter. Det var en overraskelse for min kæreste, og ideen var at vi skulle prøve noget nyt og sjovt sammen. Ingen af os har prøvet akroyoga før. Jeg har flirtet lidt med yoga og min kæreste er i god form – så tilsammen var udgangspunktet ok, hver for sig var vi bekymrede for hvad vi ville kunne præstere. Det blev og gjort til skamme. På en enkelt time fik vi prøvet forskellige samarbejsøvelser og prøvede at løfte hinanden – altså jeg kunne også løfte min kæreste!

Det var fedt at føle sig både let og stærk på samme tid. Og fedt at være sammen på en ny måde. Overskride grænser sammen, grine sammen og arbejde sammen. Efterfølgende har vi især brugt øvelserne til at lege med vores børn. De simple teknikker vi lærte i løbet af timen har gjort os mere sikre på hvad vi kan og tør kaste os selv og vores børn ud i. Og de elsker det!

Peter er enormt sød, rar og tillidsvækkende. Vi følte os godt tilpas og afslappede i hans selvskab lige med det samme. Jeg kan kun anbefale at kaste sig ud i det… Sara

__________________

Jeg fik en opvågning efter workshoppen hvor vigtig acroyoga er for mig, og jeg syns det er så trist det ikke er noget miljø her i Svalbard. Jeg fik så absolutt mye med mig fra retreaten! I er veldig dyktige instruktører! Tror du vil blive en veldig god fyss! Du er så inkluderende og varm, så tror dine pasienter vil føle sig veldig trygge hos dig. Også har du jo et hav av erfaring med bevægelse. God kombo! :) Anette

__________________

Move Festival 2019 - Julie and I > @hendelhunteracro

Move Festival 2019 - Julie and I > @hendelhunteracro


Handstand

Holaaaa. Jeg vil bare give dig lidt feedback til din håndstand kursus, hvis du har lyst til det. Det var helt fantastisk synes jeg. Virkelig dejligt at du startede langsomt og også blandede lidt teori ind. Virkelig godt build up og fine øvelser og cookies til de lidt mere avancerede. Bedst kunne jeg lige at dine øvelse give rigtig meget mening og alt var helt logisk og nemt at forstår Jeg glæder mig til at få mere af din dejlige undervisning at new years retreat og at snakke med Oliver om Trsna og Santosha lige om lidt. Kh Marie

__________________

Jeg har haft enetimer i håndstand med Peter og kan varmt anbefale det. Peter lytter til - og tager højde for - ens ønsker til træningen og er supergod til at tilpasse niveauet, så man både oplever succes og bliver udfordret til at presse sig selv tilpas til at rykke sig. Hvis man, som jeg, er bange for håndstand, men samtidig meget opsat på at lære det, er Peter den helt rette at komme til.

Han er meget tillidsvækkende, og man føler sig tryg ved at udfordre sig selv sammen med ham, hvilket betyder meget ift. at blive dygtigere og stærkere. Han er virkelig god til at få øje på de små justeringer, der vil gøre en forskel og forklare tingene på en måde, der er nemt at forstå og bruge i sin træning også derhjemme.

Jeg synes, jeg har rykket mig rigtig meget i mine timer med Peter. Ud over at være teknisk dygtig og meget pædagogisk i sin måde at forklare og vise tingene på er Peter også rigtig sød og behagelig, så timerne med ham er - ud over at være lærerige - også både hyggelige og sjove.
— Ea


Teaching inversions at Stepz Danseuddannelse

Teaching inversions at Stepz Danseuddannelse